Macht en leiderschap tentamenstof - €6,49   In winkelwagen

Bundel

Macht en leiderschap tentamenstof

Deze bundel bevat de tentamenstof voor macht en leiderschap. Uit het boek Northouse (2018) zijn hoofdstuk 1 t/m 10, 12 en 15 opgenomen, de artikelen zijn van Yukl (2004), Padilla, Hogan & Kaiser (2007) en Keltner, Gruenfeld & Anderson (2003). Dit is de stof die voor het tentamen gelezen diende te worden.

2 items

Samenvatting: artikelen Macht en leiderschap

(1)
€3,49

12x verkocht

Samenvatting voor het vak Macht en leiderschap dat wordt gegeven in blok 1 vanaf jaar 2 aan de Universiteit Utrecht. De samenvatting is gebaseerd op de artikelen die tentamenstof zijn: Yukl (2004), Padilla, Hogan & Kaiser (2007) en Keltner, Guenfeld & Anderson (2003). Waar nodig zijn plaatjes toegev...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Macht en Leiderschap

(0)
€5,49

2x verkocht

Samenvatting voor het vak macht en leiderschap dat wordt gegeven in het eerste blok vanaf jaar 2 aan de Universiteit Utrecht. De samenvatting is gebaseerd op het boek ‘Leadership: theory and practice’ van Northouse (2018). De samenvatting bevat hoofdstuk 1 t/m 10, 12 en 15. Alle belangrijke begr...

Bekijk voorbeeld
mvankraanen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,49   6,49  9x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen