Bedrijfseconomie samenvattingen - €7,99   In winkelwagen

Bundel

Bedrijfseconomie samenvattingen

Deze bundel bevat de samenvatting van marktveroveringen, financiële zelfredzaamheid en personeelsbeleid en interne organisatie. De samenvatting zijn uitgebreid waardoor de samenvattingen alle belangrijke theorie bevat. Soms staat er een voorbeeld of uitgebreide uitleg bij zodat de theorie niet in het boek opgezocht hoeft te worden!

3 items

Bedrijfseconomie samenvatting Marktveroveringen

(0)
€2,99

Uitgebreide samenvatting van het boek marktveroveringen. B2B, B2C, C2B, C2C, verschillende onderzoeksvormen en de 4P's.

Bekijk voorbeeld

Bedrijfseconomie samenvatting financiële zelfredzaamheid hfd 1 t/m 7

(0)
€2,99

Deze samenvatting bevat alle theorie van hoofdstuk 1 t/m 7 (niet hoofdstuk 8!). Verschillende soorten leningen, beleggen, samengestelde rente en een heleboel andere onderwerpen. Tip: Neem de opdrachten uit het boek ook door. Je moet veel dingen berekenen, dus je redt het niet met alleen de theorie.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting bedrijfseconomie personeelsbeleid en interne organisatie hfd 1 tot en met 6

(2)
€2,99

7x verkocht

Een uitgebreide samenvatting over personeelsbeleid en interne organisatie van hoofdstuk 1 tot en met 6. Ik heb alle theorie vragen goed beantwoord. Dit resulteerde uiteindelijk in een 9,0 voor mijn toets. Erg handig voor SE cijfers!

Bekijk voorbeeld
Selinatje2003

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€7,99   7,99
  • (0)
  Toevoegen