Advanced bookkeeping - €3,48   In winkelwagen

Bundel

Advanced bookkeeping

Samenvatting van de stof van keuzemodule Advanced Bookkeeping. Ziet toe op de vijf behandelde onderwerpen actuele kostprijs, fiscale eenheid, waardering deelnemingen, fusies en overnames en intercompany transacties. Bevat daarnaast een voorbeeld uitwerking van de actuele kostprijs en de fiscale eenheid in Excel.

2 items

Bijlage bij SV (voorbeeld uitwerking AI en FE)

(0)
€2,99

Betreft bijlage bij samenvatting (zie bundel)

Bekijk voorbeeld

Samenvatting advanced bookkeeping

(0)
€3,48

Samenvatting van de stof van keuzemodule Advanced Bookkeeping. Ziet toe op de vijf behandelde onderwerpen actuele kostprijs, fiscale eenheid, waardering deelnemingen, fusies en overnames en intercompany transacties. Bevat daarnaast een voorbeeld uitwerking van de actuele kostprijs en de fiscale eenh...

Bekijk voorbeeld
kyra-olijve

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,98   3,48
  • (0)
  Toevoegen