De Hele Rambam - €6,49   In winkelwagen

Bundel

De Hele Rambam

Bevat OS1, SWEN4, SWEN1 (Stof + Boekje) en DB2.

5 items

Operating Systems 1 - Samenvatting

(0)
€2,99

Een complete samenvatting van alle hoorcollege presentaties voor het vak Operating Systems 1 voor het 2e jaars van de opleiding Informatica aan Avans. Ik had zelf een 9.7 voor het vak.

Bekijk voorbeeld

Software Engineering 4 - Samenvatting

(0)
€2,99

Een samenvatting van alle informatie nodig voor het vak Software Engineering 4 (SWEN4) in Jaar 2 van Informatica aan Avans. Ik had zelf een 10.0 voor het vak.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Software Engineering 1 - Alle Readers

(1)
€2,99

3x verkocht

Een samenvatting van Software Engineering 1. Bevat theorie van Reader 1 T/M 4. Ik had zelf een 9.8 voor dit vak.

Bekijk voorbeeld

Begin bij het Einde - Samenvatting

(1)
€2,99

3x verkocht

Een samenvatting van richtlijnen 1 T/M 16 van het boek Begin bij het Einde voor Software Engineering. Voor het vak Software Engineering 1, waar wij dit boek bij gebruikte, had ik een 9.8.

Bekijk voorbeeld

Databases 2 - Samenvatting

(1)
€2,99

7x verkocht

Dit is een complete samenvatting voor het vak Databases 2 van Avans Informatica Leerjaar 1. Het is een samenvatting van alle theorie en slides van de hoorcolleges. Ik had zelf een 10.0 voor dit vak.

Bekijk voorbeeld
stynn

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€14,95   6,49
  • (0)
  Toevoegen