Klinische psychodiagnostiek - volwassenen (bundel) - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Klinische psychodiagnostiek - volwassenen (bundel)

Een volledige samenvatting van de te kennen leerstof voor het vak 'psychodiagnostiek in de hulpverlening aan volwassenen en ouderen'.

2 items

Samenvatting: Klinische psychodiagnostiek - volwassenen (tabellen)

(0)
€2,99

Dit zijn de tabellen waarnaar er wordt verwezen in de samenvatting van alle te kennen hoofdstukken 'klinische psychodiagnostiek - volwassenen'.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Klinische psychodiagnostiek - volwassenen

(0)
€8,99

Volledige samenvatting van alle te kennen hoofdstukken voor het vak 'klinische psychodiagnostiek - volwassenen' in de 3de bachelor psychologie aan de kuleuven. Het document houdt de volgende hoofdstukken in: 1/2/3/4/8/9/10/11. Het is een zeer uitgebreide samenvatting waardoor je je boek niet meer n...

Bekijk voorbeeld
Jess3000

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,98   10,49
  • (0)
  Toevoegen