Complete bundel Burgerlijk Recht 1 (Goederenrecht) 2019/2020 - €8,49   In winkelwagen

Bundel

Complete bundel Burgerlijk Recht 1 (Goederenrecht) 2019/2020

Bundel met daarin de uitwerkingen en aanmerkingen hoor- en werkcolleges, samenvatting van de jurisprudentie alsmede de samenvatting van het boek Pitlo 3 Goederenrecht (nieuwste versie!). De samenvatting van Pitlo 3en de aantekeningen van de hoor- en werkcolleges zijn nog niet volledig, maar die worden nog gewijzigd (krijg je ook toegang tot).

4 items

Uitwerkingen en aantekeningen werkcolleges Burgerlijk Recht 1 (Goederenrecht) 2019/2020

(1)
€3,49

2x verkocht

Aantekeningen en uitwerkingen van de opdrachten die zijn behandeld tijdens de werkcolleges gedurende de module burgerlijk recht 1 (Goederenrecht). De uitwerkingen zijn tot en met week 12. De weken 12 en 13 worden na afloop van de colleges toegevoegd en daar krijg je ook toegang tot. Er zitten ook tw...

Bekijk voorbeeld

Jurisprudentieoverzicht Burgerlijk recht 1 2019/2020

(0)
€3,99

Samenvatting van alle voorgeschreven en verplichte jurisprudentie voor het vak Burgerlijk Recht 1. Elk arrest is onderverdeeld in feiten, rechtsvraag, beoordeling en conclusie.

Bekijk voorbeeld

Aantekeningen hoorcolleges Burgerlijk Recht 1 2019/2020

(0)
€4,49

4x verkocht

Aantekeningen van de hoorcolleges, gegeven door prof. mr. Bartels, in het kader van Burgerlijk recht 1 (goederenrecht). Het betreft de aantekeningen van week 1 tot en met 11. De overige weken worden later (na afloop) aangevuld.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Pitlo 3 Goederenrecht compleet

(1)
€6,99

2x verkocht

Samenvatting van het boek Pitlo 3 Goederenrecht. Het boek wordt in zijn volledigheid samengevat, het document zal nog worden aangevuld. De hoofdstukken die nu zijn opgenomen in de samenvatting zijn: - Hoofdstuk 1: Inleiding - Hoofdstuk 2: openbare registers - Hoofdstuk 3: Verkrijging en verlies van ...

Bekijk voorbeeld
rurechtenstudent1996

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€18,96   8,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen