Alle leerstof voor Transnational Organized Crime - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Alle leerstof voor Transnational Organized Crime

Deze bundel bevat zowel de hoorcollege aantekeningen als een samenvatting van de literatuur voor het vak Transnational Organized Crime gegeven aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Succes met leren!

2 items

Hoorcollege aantekeningen Transnational Organized Crime

(0)
€5,49

Dit zijn mijn aantekeningen van de colleges van Transnational Organized Crime gegeven aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De aantekeningen zijn in het Nederlands. Het vak wordt gegeven in de master opsporingscriminologie.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Transnational Organized Crime

(0)
€6,49

1x verkocht

Dit is een Nederlandse samenvatting van de gegeven literatuur voor het vak Transnational Organized Crime aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het vak wordt gegeven in de master opsporingscriminologie. Het bestand bevat alle voorgeschreven literatuur te leren voor het tentamen.

Bekijk voorbeeld
suus007

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,98   10,49  4x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen