Samenhang in veiligheid Periode 2 Jaar 1 IVK - €14,49   In winkelwagen

Bundel

Samenhang in veiligheid Periode 2 Jaar 1 IVK

Samenvattingen van alle lessen van het vak samenhang in veiligheid. Met de theorie, extra artikelen en de bijbehorende casus! Alles wat je moet weten voor het tentamen.

5 items

Samenvatting: Les 2 Samenhang in veiligheid P2 jaar 1

(0)
€3,49

Samenvatting van les 2 van het vak Samenhang in veiligheid. In deze samenvatting vind je theorie uit het Basisboek integrale veiligheid en informatie over de casus brand 'De Punt' uit het onderzoeksrapport van OVV.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Les 1 samenhang in veiligheid P2 jaar 1

(0)
€3,49

Samenvatting van les 1 van het vak samenhang in veiligheid. In deze samenvatting vind je theorie uit het basisboek integrale veiligheid, informatie over liquid fear (het filmpje genaamd 'Het design van angst'), informatie uit een artikel genaamd 'De wereld is niet meer plat' en de casus schietincide...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Les 3 Samenhang in veiligheid P2 jaar 1

(0)
€2,99

Samenvatting van les 3 van het vak samenhang in veiligheid. Deze samenvatting bevat informatie over de casus 'overval Brinks Amsterdam'.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Les 4 Samenhang in veiligheid P2 jaar 1

(0)
€3,99

Samenvatting les 4 van het vak samenhang in veiligheid. Deze samenvatting bevat informatie uit het Nationaal Veiligheidsprofiel 2016, Nationale veiligheid in historisch perspectief en de casus 'mortierongeval Mali'.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Les 5 Samenhang in veiligheid P2 jaar 1

(0)
€3,49

Deze samenvatting over les 5 van het vak samenhang in veiligheid geeft theoretische informatie over het begrip 'ondermijning' en georganiseerde criminaliteit. Ook wordt de bijbehorende casus 'Brand Waalre gemeentehuis' behandeld.

Bekijk voorbeeld
KimReijntjes

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€17,45   14,49
  • (0)
  Kopen