Bacteriologie samenvatting - €12,49   In winkelwagen

Bundel

Bacteriologie samenvatting

Samenvatting van het vak bacteriologie gegeven in het 3de Bachelor diergeneeskunde.

2 items

Bijzondere bacteriologie & mycologie samenvatting

(0)
€5,99

1x verkocht

Bijzondere bacteriologie en mycologie gegeven in het 3de Bachelor diergeneeskunde. Dit vak wordt gegeven door prof Haesebrouck en prof Immerseel. Het is een samenvatting van de slides en mijn notities.

Bekijk voorbeeld

Algemene bacteriologie samenvatting

(0)
€8,99

Algemene bacteriologie in het 3de Bachelor diergeneeskunde. Deze samenvatting bevat mijn notities tijdens de lessen gecombineerd met de slides (en de cursus). Het deel van de practica staat er niet in.

Bekijk voorbeeld
diergeneeskundecar

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€14,98   12,49
  • (0)
  Kopen