Kwalitatief Onderzoeksmethodologie samenvatting colleges + alle tentamenvragen - €3,99   In winkelwagen

Bundel

Kwalitatief Onderzoeksmethodologie samenvatting colleges + alle tentamenvragen

Auteur had een 7,8 voor het tentamen. Alle 8 Hoorcolleges samengevat en alle 206 tentamenvragen van BS, waarvan er 16 op de toets komen.

2 items

Goede en complete samenvatting hoorcolleges - Kwalitatieve Onderzoeksmethodologie

(0)
€2,99

Auteur had een 7,8 voor het tentamen. Deze samenvatting geeft je een goed overzicht van alles wat aan de orde gekomen in gedurende het vak organisatie ontwerp van 2019-2020. De samenvatting is een compleet overzicht van alle 15 Hoorcolleges en bevat daarnaast een samenvatting van de 2 videocolleges....

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Compleet overzicht ALLE tentamenvragen van Brightspace in PPT

(0)
€2,99

Dit is een overzicht van alle tentamenvragen op BS. Het zijn wel 208 vragen. Alle antwoorden (voor zover ze op BS staan) staan erbij! Duidelijk overzicht om te gaan leren.

Bekijk voorbeeld
MariavanRoos

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,98   3,99
  • (0)
  Kopen