Casussen, literatuur en invulschema's van alle bijeenkomsten practicum 2.6 juridische en ethische beroepsvaardigheden - €7,99   In winkelwagen

Bundel

Casussen, literatuur en invulschema's van alle bijeenkomsten practicum 2.6 juridische en ethische beroepsvaardigheden

Deze bundel bevat per bijeenkomst de literatuur die gelezen moest worden, de schema's die ingevuld moesten worden en de casussen. De literatuur is onderverdeeld per bron. Succes!

4 items

Samenvatting: Bijeenkomst 1 practicum blok 2.6 juridische en ethische beroepsvaardigheden

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van de literatuur die gelezen moest worden voor bijeenkomst 1, de casussen die aan bod kwamen tijdens die bijeenkomst en de schema's die ingevuld moesten worden.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Bijeenkomst 2 practicum 2.6 juridische en ethische beroepsvaardigheden

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van de literatuur die gelezen moest worden voor bijeenkomst 2 en de casussen die aan bod kwamen tijdens die bijeenkomst.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Bijeenkomst 3 practicum 2.6 juridische en ethische beroepsvaardigheden

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van de literatuur die gelezen moest worden voor bijeenkomst 3, de casussen die aan bod kwamen tijdens die bijeenkomst en de schema's die ingevuld moesten worden.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Bijeenkomst 4 practicum 2.6 juridische en ethische beroepsvaardigheden

(0)
€2,99

Dit is een samenvatting van de literatuur die gelezen moest worden voor bijeenkomst 4 en de casussen die aan bod kwamen tijdens die bijeenkomst.

Bekijk voorbeeld
manonie7

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,96   7,99
  • (0)
  Kopen