bundel examenvragen inleiding tot het recht - €8,49   In winkelwagen

Bundel

bundel examenvragen inleiding tot het recht

Hierin zitten de beide documenten van inleiding tot het recht. Er ontbreken 4 vragen hierin rond grondwet en handvest en constitutie. De belangrijkste zitten erin.

2 items

Samenvatting: Examenvragen inleiding tot het recht rond rechtsleer

(0)
€3,99

Hierbij nog extra examenvragen van inleiding tot het recht, compleet opgelost met de cursus.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Inleiding tot het recht examenvragen deel 1

(1)
€6,99

6x verkocht

Dit zijn de examenvragen van inleiding tot het recht. Voor de volledigheid best de bundel aankopen. Hierin staat niet het stukje rondom rechtsleer.

Bekijk voorbeeld
kaitlynvanspauwen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,98   8,49
  • (0)
  Toevoegen