Toegepaste psychologie tentamenweek 2 - €9,49   In winkelwagen

Bundel

Toegepaste psychologie tentamenweek 2

Een bundel van de tentamenvakken van periode 2. Hierin bevat zich een samenvatting van inleiding in de psychologie hoofdstuk 1 tot en met 14 en een samenvatting van psychodiagnostiek en assessment hoofdstuk 1 tot en met 12

2 items

Samenvatting: psychologie een inleiding

(0)
€6,49

Een samenvatting van inleiding in de psychologie, gebaseerd op het boek psychologie een inleiding de achtste druk. Met deze samenvatting heb ik een 8,7 behaald. De samenvatting bevat alle 14 hoofdstukken.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: psychodiagnostiek en assessment

(0)
€4,99

2x verkocht

Een samenvatting van psychologisch onderzoek, gebaseerd op het boek psychodiagnostiek en assessment. Bevat alle hoofdstukken van het gehele boek 1 tot en met 12.

Bekijk voorbeeld
amyaerts

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,48   9,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen