Bundel 2de master 2de sem vakken KHD-Gezeldschapsdieren - €16,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel 2de master 2de sem vakken KHD-Gezeldschapsdieren

Drie vakken van het 2de semester van 2de master optie gezeldschapsdieren.

3 items

Kliniek III gezeldschapsdieren alle lesnotities (87pg)

(0)
€7,49

Voor degene die optie gezeldschapsdieren gekozen hebben, is kliniek III het zwaarste en moeilijkste vak om door te geraken. Ik heb deze mijn notities geleerd (behalve voortplanting is slides genoeg slides voor afb dermato/oncopatho/MBV) en op die manier meteen gehaald. Er kunnen natuurlijk fouten ...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Bijzondere dieren KHD (Rept-Amf-Konijn-Vissen-...)

(0)
€5,49

2x verkocht

Alle lessen uitgeschreven van het vak bijzondere dieren 2de sem Kleine huisdieren 5de jaar (academiejaar 2017/2018). Dit vak bevat meerdere proffen, alle lessen zijn erin verwerkt. Haalde er 15/20 mee.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Bijzondere heelkunde KHD

(0)
€8,99

1x verkocht

Dit document bevat alle lessen (exclu laatste 4 van de Rooster) van het vak bijzondere heelkunde 2de semester kleine huisdieren. Het is een samenvoegsel van de powerpoint tekst samen met alle uitleg errond van de proffen ( ortho- fysio- tandheelkunde- chirurgie). Ik haalde er een 17/20 mee !

Bekijk voorbeeld
buyck

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€21,97   16,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen