Module 4 verslagen hbo-v deeltijd variant - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Module 4 verslagen hbo-v deeltijd variant

Bundel van de verslagen van module 4. Het zorgdossier en de deskundigheidsbevordering

2 items

Module 4. Kritisch redeneren binnen het verpleegkundig proces. (zorgdossier)

(0)
€7,99

Module 4. Voor deeltentamen 1 heb ik een zorgdossier gemaakt met een anamnese volgens Gordon. De problematiek is volgens de PES structuur uitgewerkt en met de NANDA/NIC/NOC zijn de zorgproblemen in kaart gebracht. Daarbij is er ook een stuk morele relfectie en een vraagstelling uitgewerkt. Op dit v...

Bekijk voorbeeld

Deeltentamen 2, Deskundigheidsbevordering

(0)
€6,49

In dit verslag heb ik een deskundigheidsbevorderende activiteit voor verpleegkundigen gegeven. Dit ging in mijn geval over het nieuwe patiënten portaal. In dit verslag is de analyse gemaakt en daarna het ontwerp en achtergrond van de activiteit beschreven. Ik heb op dit verslag een 8.0 gehaald.

Bekijk voorbeeld
marielle_75

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€14,48   10,49
  • (0)
  Kopen