Bundel Cultuurdossier - Verslag Bewegen met Kleuters (pabo 2) - €20,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel Cultuurdossier - Verslag Bewegen met Kleuters (pabo 2)

Bundel Cultuurdossier - Verslag Bewegen met Kleuters (pabo 2)

2 items

Verslag bewegen met kleuters

(0)
€8,49

In dit verslag zijn lesontwerpen te vinden voor het begeleiden van een kleuter in zijn beweegontwikkeling. De lessenontwerpen bevatten activiteiten voor de hele klas en observaties gericht op een enkele kleuter. Dit verslag is met een voldoende beoordeeld.

Bekijk voorbeeld

Cultuurdossier - basisvaardigheden cultuuronderwijs

(0)
€15,49

Dit document is een volledig goedgekeurd cultuurdossier. Het document is in sway gemaakt en gedownload in word. Het document bevat, samenvattingen, reflecties en uitwerkingen van opdrachten (zoals de KVB-map en stageopdrachten) die allemaal nodig zijn voor het behalen van het cultuurdossier. Alleen ...

Bekijk voorbeeld
HarmJesse

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€23,98   20,49
  • (0)
  Kopen