Leerdoelen + huiswerk + webcolleges + proeftoets + aantekeningen + wetten per week socialezekerheidsrecht - €17,99   In winkelwagen

Bundel

Leerdoelen + huiswerk + webcolleges + proeftoets + aantekeningen + wetten per week socialezekerheidsrecht

Dit zijn alle documenten bij elkaar die je nodig hebt voor het vak socialezekerheidsrecht: uitgewerkte leerdoelen + huiswerk met antwoorden + uitgewerkte webcolleges + de proeftoets met antwoorden + alle aantekeningen + de wetten per week voor het vak socialezekerheidsrecht. Boek: socialezekerheidsrecht begrepen.

6 items

Aantekeningen socialezekerheidsrecht

(0)
€2,99

Aantekeningen van week 1 tot en met 7 voor het vak socialezekerheidsrecht.

Bekijk voorbeeld

Huiswerk socialezekerheidsrecht

(0)
€4,99

Huiswerk met antwoorden van het vak socialezekerheidsrecht. Deze antwoorden zijn in de les nagekeken, besproken en dus correct. Boek: socialezekerheidsrecht begrepen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Webcolleges socialezekerheidsrecht

(0)
€4,99

1x verkocht

Dit zijn de uitgewerkte webcolleges van het vak socialezekerheidsrecht. Week 1 tot en met 7. Boek: socialezekerheidsrecht begrepen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Leerdoelen socialezekerheidsrecht

(0)
€4,99

1x verkocht

Dit zijn alle uitgewerkte leerdoelen voor het vak socialezekerheidsrecht. Boek: socialezekerheidsrecht begrepen

Bekijk voorbeeld

Proeftoets socialezekerheidsrecht

(0)
€4,99

Dit is de proeftoets met antwoorden van het vak socialezekerheidsrecht. De antwoorden zijn in de les nagekeken besproken en dus correct. Boek: socialezekerheidsrecht begrepen.

Bekijk voorbeeld

Wetten per week socialezekerheidsrecht

(0)
€2,99

Dit zijn alle wetten per week van het vak socialezekerheidsrecht die gebruikt worden voor het oplossen van de casussen. Deze wetten zal je nodig hebben op je tentamen.

Bekijk voorbeeld
daniquehoogland

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€25,94   17,99
  • (0)
  Kopen