Alle juridische vakken van het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo - €25,49   In winkelwagen

Bundel

Alle juridische vakken van het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo

Dit zijn samenvattingen van alle vakken van het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo

6 items

samenvatting arbeidsrecht mbo

(0)
€6,49

Dit is een samenvatting van het vak arbeidsrecht in het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo

Bekijk voorbeeld

samenvatting arbeidsmarkt, re-integratie en scholing mbo

(0)
€6,49

1x verkocht

Dit is een samenvatting van het vak arbeidsmarkt, re-integratie en scholing van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo.

Bekijk voorbeeld

samenvatting sociale zekerheid mbo

(0)
€6,49

Dit is een samenvatting van het vak sociale zekerheid in het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo.

Bekijk voorbeeld

samenvatting ondernemingsrecht mbo

(0)
€6,49

Dit is een samenvatting van het vak ondernemingsrecht in het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo.

Bekijk voorbeeld

samenvatting staatsrecht mbo

(0)
€6,49

Dit is een samenvatting van het vak staatsrecht in het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo.

Bekijk voorbeeld

kleine samenvatting organisatiekunde mbo

(0)
€3,49

Dit is een kleine samenvatting van het vak organisatiekunde in het eerste leerjaar van de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener niveau 4 van het mbo.

Bekijk voorbeeld
Rafff1999

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

√  	Verzekerd van kwaliteit door reviews

√ Verzekerd van kwaliteit door reviews

Stuvia-kopers hebben meer dan 300.000 samenvattingen beoordeeld. Zo weet je zeker dat je de beste documenten koopt!

Snel en makkelijk kopen

Snel en makkelijk kopen

Je betaalt supersnel en eenmalig met iDeal, Bancontact of creditcard voor de samenvatting. Zonder lidmaatschap.

Focus op de essentie

Focus op de essentie

Samenvattingen worden geschreven voor en door anderen. Daarom zijn de samenvattingen altijd betrouwbaar en actueel. Zo kom je snel tot de kern!

€35,94   25,49
  • (0)
  Kopen