Samenvatting cellen - €6,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Biomoleculen en cellen bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Biomoleculen en cellen overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting cellen

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

[Behaald resultaat: 18/20] Samenvatting cellen in 51 pagina's, met 9 pagina's inhoudstafel. De dingen waarvan in de les uitdrukkelijk gezegd werd dat je ze niet moest kennen, staan er ook niet in. H1: Opbouw van de cel H2: Membranen H3: Cellulaire informatie H4: Endomembraansysteem H5: Cytoskelet H6: Celbeweging H7: Celverbindingen H8: Celkern H9: Signaaltransductie H10: Celcyclus H11: Kanker

Voorbeeld 8 van de 60  pagina's

2017

Ook beschikbaar in bundel 3

3  beoordelingen

Door: lisadriesmans • 6 maanden geleden

Door: emmadeneef1 • 7 maanden geleden

Door: ambervanwallendael • 1 jaar geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,49  13x  verkocht
  • (3)
  Toevoegen