VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€2,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
166
6
(3)

Samenvatting: Theoretische en historische grondslagen van de psychologie

Samenvatting van alle 5 hoofdstukken van het vak: 'THG'. Deze samenvatting is eerder een verwerking van alle informatie uit de lessen. Deze informatie bestaat onder andere uit de de powerpoint gebruikt in de hoorcolleges, eigen nota's en de bijhorende syllabus. De lay out van de samenvatting is bewust geordend volgens de syllabus. omdat het een verwerking is (of samenvatting) van al deze media. Moeilijke, belangrijke termen staan in fluorgeel aangeduid. Belangrijke stromingen in oranje, en belangrijke namen in het groen. Vergeet geen beoordeling achter te laten. Zo kan ik mijn samenvattingen blijven verbeteren voor jullie.

Voorbeeld 6 van de 24 pagina's
Beoordelingen ( 3 )
Door sofyanelhouari  · 8 maanden geleden
Door anicksnetrem  · 1 jaar geleden
Door JanGlorie  · 1 jaar geleden
Door daniamertens  · 1 jaar geleden
Dag janglorie, dankjewel voor je beoordeling! Enige tips, opmerkingen waardoor ik deze samenvatting zou kunnen verbeteren? Met vriendelijk groet Dania Mertens.
SAMENVATTING
€2,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
166
6
(3)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Onderwerpen
Geupload op
31 augustus 2017
Aantal pagina's
24
Geschreven in
2017/2018
Type
Samenvatting
Verkoper
GOUD  
daniamertens
Lid sinds 2 jaar geleden
542 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
19
28
7
1
1

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.