Extra wetgeving Internationaal I - €3,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Internationaal Recht I bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Internationaal Recht I overzichtspagina 

Overig

Extra wetgeving Internationaal I

Laatste update van het document: 2 jaar geleden

Dit document bevat alle nodige wetgeving die van pas kan komen bij het examen. Als je dit document gebruikt op het examen, aangevuld met de Bamacodex, heb je zo goed als alle artikelen waarnaar verwezen wordt in de cursus mee. Het kan zijn dat ik een of twee bepalingen niet heb opgenomen maar dan is dat eerder een wetsbepaling die diende als een van de vele illustraties die het handboek al bevatte. Zoals je zal zien bevat dit document een deel "Codexwetgeving" en een deel "Extra wetgeving". Ik kies er namelijk voor om enkel mijn belangrijkste BAMA-codex mee te nemen naar het examen en alle andere bepalingen die daar niet instaan, mee te nemen in dit document. Dat bespaart immers heel wat gewicht. In het deel "Extra wetgeving" staan de wetten opgelijst in de volgorde waarin ze in de cursus voorkomen. Dit bevat dus de geconsolideerde tekst van alle artikelen die ik denk nodig te hebben voor het examen. Dit document is ook goedgekeurd door prof. Smis.

Voorbeeld 3 van de 31  pagina's

viervier

9  beoordelingen

Door: ninaumbria • 1 jaar geleden

Door: jolienroef • 1 jaar geleden

Door: lisadevogelaer • 1 jaar geleden

Door: enya_aerts • 2 jaar geleden

Door: fatimamajandinova • 2 jaar geleden

Door: jordendewachter • 2 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  60x  verkocht
  • (9)
  Toevoegen