Samenvatting: Verwijsmap neuropsychologische testen Neuropsychologie en neurodiagnostiek - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Verwijsmap neuropsychologische testen Neuropsychologie en neurodiagnostiek

Laatste update van het document: 1 jaar geleden

Dit document is een verwijsmap met alle neuropsychologische testen die besproken worden bij de WPO's het vak Neuropsychologie en neurodiagnostiek. Per neuropsychologische test wordt vermeld waarvoor de test wordt gebruikt, wat de kenmerken van de test zijn en hoe de test eruit ziet. Deze verwijsmap is erg handig en overzichtelijk om te gebruiken tijdens het bespreken van de casus bij het open boek gedeelte van het examen. Als er nog vragen zijn, stuur gerust een berichtje en dan probeer ik zo goed mogelijk te helpen :-)

Voorbeeld 4 van de 22  pagina's

sofie_vdz

Ook beschikbaar in bundel 1

7  beoordelingen

Door: femkepouliart • 1 week geleden

Door: samyaberbouche • 2 weken geleden

Door: l_vub97 • 1 jaar geleden

Door: manonsaeys • 1 jaar geleden

Door: elienvanblyenbergh • 1 jaar geleden

Door: charlottedessaint • 1 jaar geleden

Volledig!

Bekijk meer beoordelingen  

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  40x  verkocht
  • (7)
  Toevoegen