VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€7,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
100
4
(0)

Samenvatting handelsrecht (3e bach rechten)

Het vak handelsrecht werd in 2017-2018, gedoceerd door K. BYTTEBIER, A. ZRZA & J. VANSTRAELEN. Deze samenvatting steunt voornamelijk op het handboek en gedeeltelijk ook op slides. Af en toe zijn er wat notities aan toegevoegd. Deel IV "DE TUSSENPERSONEN IN HET HANDELSVERKEER" werd niet meer samengevat, slides volstaan voor dit deel. Dit vak leer je best met je wetboek ernaast! Elke docent maakt een deel van het examen, waardoor uit ieder deel wel 1 vraag zal komen. Prijs kan verlaagd worden tot €5 indien je me via Facebook contacteert!

Voorbeeld 4 van de 85 pagina's
SAMENVATTING
€7,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
100
4
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
13 maart 2018
Aantal pagina's
85
Geschreven in
2017/2018
Type
Samenvatting
Verkoper
ZILVER  
lanaockerman
Lid sinds 1 jaar geleden
50 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
3
2
3
1
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 250.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.