Samenvatting materieel strafrecht - €6,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Materieel Strafrecht bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Materieel Strafrecht overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting materieel strafrecht

Volledige samenvatting van het vak materieel strafrecht. Zowel de powerpoints, als mijn eigen notities van elke les, als het handboek (Belgisch materieel strafrecht 2017 2e editie van Alain De Nauw) zitten hierin vervat. In 1e zit geslaagd met een 15/20.

Voorbeeld 4 van de 33  pagina's

Linewillems

Ook beschikbaar in bundel (1)

Samenvatting materieel strafrecht + strafprocesrecht en mensenrechten

€ 13,98   € 12,49

9x verkocht

2 items
  • 1. Samenvatting - Samenvatting materieel strafrecht
  • 2. Samenvatting - Samenvatting strafprocesrecht en mensenrechten

2  beoordelingen

Door: feber • 9 maanden geleden

Door: emmadebruyn • 1 jaar geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,99  8x  verkocht
  • (2)
  Toevoegen