Samenvatting: Onderzoeksmethoden en-technieken II - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Onderzoeksmethoden en -technieken II bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Onderzoeksmethoden en -technieken II overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Onderzoeksmethoden en-technieken II

Laatste update van het document: 7 maanden geleden

Onderzoeksmethoden en technieken 2 (2018). Samenvatting bestaat uit 6 delen. De samenvatting volgt de structuur en volgorde van het handboek. Alle hoofdstukken worden in deze samenvatting behandeld. (H1-H14). Leerstof gezien in de werkcolleges zijn niet inbegrepen in de samenvatting. De samenvatting is een verwerking van de slides in de powerpoint (van de professor zelf) waarbij aangevuld word met extra informatie uit het handboek en eigen notities genomen in de hoorcolleges. De tekst is meestal ondersteund met voorbeelden en afbeeldingen. Definities worden uitgelegd. Vergeet geen beoordeling achter te laten! Succes!

Voorbeeld 6 van de 48  pagina's

daniamertens

7  beoordelingen

Door: floordevries19 • 4 maanden geleden

Door: daniamertens • 4 maanden geleden

Thank you for your review! Is there anything I can improve about this summary? I am open to take your comments into account. With kind regards, Dania.

Door: Janaadriaenssens • 7 maanden geleden

Door: sascha_vanaelst • 8 maanden geleden

Door: louisboudart • 8 maanden geleden

Door: hennyluyten • 10 maanden geleden

Door: daniamertens • 7 maanden geleden

Thank you for your review, too bad the summary did not meet your expectations. Is there anything I can improve about this summary? I am open to take your comments into account. With kind regards, Dania.

Door: jokenivelle • 11 maanden geleden

Door: daniamertens • 7 maanden geleden

Thanks for your review, do you have any comments on how to improve my summary? With kind regards, Dania

Bekijk meer beoordelingen  

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49  26x  verkocht
  • (7)
  Toevoegen