VOLLEDIGE SAMENVATTING INLEIDING IT & OPERATIONS MANAGEMENT (15/20 behaald in eerste zittijd) - €7,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Bedrijfskunde bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Bedrijfskunde overzichtspagina 

Samenvatting

VOLLEDIGE SAMENVATTING INLEIDING IT & OPERATIONS MANAGEMENT (15/20 behaald in eerste zittijd)

Volledige en beknopte samenvatting van 59 pagina's; omvat alle te kennen leerstof voor zowel het vak IT als het vak Operations Management gedoceerd door professor Guns. Voldoende om te slagen voor het examen.

Voorbeeld 2 van de 61  pagina's

vubbuv

Ook beschikbaar in bundel 1

3  beoordelingen

Door: slibbrecht • 1 jaar geleden

IT gedeelte zeer grondig. maar OM komt niet overeen met de leerstof dit semester

Door: marthealdelhof • 1 jaar geleden

Door: nadiacham • 1 jaar geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

7,49  12x  verkocht
  • (3)
  Toevoegen