Samenvatting: Grondwettelijk recht: oplossing examenvragen - €10,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Grondwettelijk recht bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Grondwettelijk recht overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Grondwettelijk recht: oplossing examenvragen

Dit is een overzicht van mogelijke examenvragen oplossingen, die gesteld worden op het examen grondwettelijk recht door Prof. Marnix Van Damme. Het zijn zowel vragen van dit jaar als van vorige jaren die ik zelf heb opgelost dmv het handboek. Ik was door enkel deze vragen te leren ruim geslaagd (16)! Veel succes!

Voorbeeld 5 van de 133  pagina's

rechtenstudentvub

6  beoordelingen

Door: Sanne van Esch • 7 maanden geleden

Door: pix • 7 maanden geleden

Door: Ellenh19 • 8 maanden geleden

Door: geraldvandeputte • 8 maanden geleden

Door: rechtenvub • 8 maanden geleden

Door: lawstudentvm • 8 maanden geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

10,49  42x  verkocht
  • (6)
  Toevoegen