Opgeloste examenvragen Gedragstherapie (kernsamenvatting) - €6,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Gedragstherapie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Gedragstherapie overzichtspagina 

Samenvatting

Opgeloste examenvragen Gedragstherapie (kernsamenvatting)

Laatste update van het document: 3 maanden geleden

Dit document is een kernsamenvatting gemaakt aan de hand van 47 opgeloste examenvragen van Gedragstherapie. Achteraan het document vind je ook een ingevuld voorbeeld van het twee componentenmodel (BA en FA), zowel voor een referentiële als een sequentiële associatie. Voor het oplossen van de examenvragen maakte ik gebruik van de syllabus en van notities gemaakt tijdens de les. Ik studeerde enkel deze kernsamenvatting en behaalde 17/20.

Voorbeeld 4 van de 55  pagina's

sofie_vdz

24  beoordelingen

Door: abdulkadirtarhan • 3 weken geleden

Door: yaelfalise • 1 maand geleden

Door: Eenoor • 11 maanden geleden

Door: erandupont • 11 maanden geleden

Door: elkevandenbroeck • 11 maanden geleden

Door: helenraemdonck • 11 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,49  90x  verkocht
  • (24)
  Toevoegen