Samenvatting Kinder-en jeugdhulpverlening - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Kind- en Jeugdhulpverlening bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Kind- en Jeugdhulpverlening overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Kinder-en jeugdhulpverlening

Volledige samenvatting van het vak Kinder- en jeugdhulpverlening. Bevat powerpoints, lesnotities en boek/teksten. Met deze samenvatting werd 16/20 behaald.

Voorbeeld 4 van de 122  pagina's

manonsaeys

7  beoordelingen

Door: celineserr • 1 maand geleden

Door: ferrefirs • 5 maanden geleden

Door: lizraeymaekers • 7 maanden geleden

Door: floralieeee • 1 jaar geleden

Door: katarinajovanovic • 1 jaar geleden

Door: hagerissariehan • 1 jaar geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  50x  verkocht
  • (7)
  Toevoegen