Strafvordering (strafprocesrecht) volledige samenvatting en notities - €8,87   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Strafvordering bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Strafvordering overzichtspagina 

Samenvatting

Strafvordering (strafprocesrecht) volledige samenvatting en notities

Laatste update van het document: 11 maanden geleden

Dit zijn mijn complete notities voor het vak Strafvordering, gedoceerd door Prof. Dr. P. Traest. Ik slaagde voor dit vak in het academiejaar 2017-2018 louter op basis van deze notities. Ik ben naar alle hoorcolleges gegaan en heb steeds goede notities genomen. Wat mag je verwachten: - Indicaties van de delen waar de prof een hoge nadruk op legt en welke delen minder belangrijk zijn voor de prof. - Je kan examentips verwachten, door de Prof ‘gehint’ tijdens de hoorcolleges. - Talrijke definities, theoretische uitleg, schema’s ter verduidelijking van de geziene theorie. - Een zelfgemaakt deel waar ik mij focus om jullie zo goed mogelijk te helpen bij het voorbereiden van het examen. Zo moet je op het examen naar jaarlijkse gewoonte een advies schrijven, dat op 10 punten zal staan. Er zijn steeds 3 grote onderwerpen waarover dit advies gaat. Ik heb voor jullie een advies omtrent elk onderwerp uitgeschreven en toegevoegd aan deze notities. Stuur mij gerust bij vragen. Veel succes gewenst!

Voorbeeld 4 van de 166  pagina's

nicolpae

5 beoordelingen

Door: milovandekerckhove • 3 maanden geleden

Door: cheyennevansevenant • 11 maanden geleden

Door: ashleywinter • 11 maanden geleden

Door: nicolpae • 11 maanden geleden

Vertaald door Google

Thank you! Good luck with the exams!

Door: vr97 • 11 maanden geleden

Vertaald door Google

there are missing items in the summary, which must be known;

Door: Muisje1 • 11 maanden geleden

Door: nicolpae • 11 maanden geleden

Vertaald door Google

Thank you! Good luck with your exams!

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

8,87  27x  verkocht
  • (5)
  Toevoegen