VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€7,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
8
0
(0)

Samenvatting onderhandelen en bemiddelen

Dit is een samenvatting voor het vak Onderhandelen en bemiddelen, gebaseerd op notitities uit de lessen. De samenvatting volgt dan ook de structuur van de lessen. Verder bevat het ook een samenvatting van de voorbereidingsbundel voor het seminarie. Dus je kan deze samenvatting zeker ook gebruiken wanneer je je daarop voorbereidt. De samenvatting is op dit moment nog niet compleet en wordt nog aangevuld met een laatste stuk leerstof, dat echter pas in het tweede semester zal gegeven worden. Wie nu al de onvolledige samenvatting aankoopt, zal gratis de update naar de volledige versie ontvangen. Normaal ontvang je daar automatisch bericht van, maar bij problemen hierrond, mag je me gerust contacteren!

Voorbeeld 4 van de 97 pagina's
SAMENVATTING
€7,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
8
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
5 december 2018
Aantal pagina's
97
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
GOUD  
elenadereiziger
Lid sinds 3 jaar geleden
363 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
36
31
6
0
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 250.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.