Samenvatting ondernemingsfinanciering: financieringsbeslissingen - €4,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Ondernemingsfinanciering bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Ondernemingsfinanciering overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting ondernemingsfinanciering: financieringsbeslissingen

Laatste update van het document: 11 maanden geleden

Volledige samenvatting van het vak ondernemingsfinanciering deel financieringsbeslissingen uit de tweede bachelor handelswetenschappen campus carolus Antwerpen Samenvatting bestaat uit de slides uit de les met eigen notities Alle (extra) oefeningen zijn ook opgenomen in de samenvatting Behandelde hoofdstukken: zie voorbeeldpagina 1 Professor: Mark Van Achter

Voorbeeld 3 van de 130  pagina's

StudentHW99

Ook beschikbaar in bundel 1

1  beoordeling

Door: evaweyns • 8 maanden geleden

Door: StudentHW99 • 6 maanden geleden

Vertaald door Google

Thanks for the review!

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49  4x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen