VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€4,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
70
4
(0)

samenvatting :samen werken aan kwaliteit in zorg en welzijn (interdisciplinair samenwerken boekje 2)

Dit is een samenvatting van het meest recente boek die moest aangekocht worden in 1ste master voor het vak 'interdisciplinair samenwerken in de gezondheidszorg en welzijn'. Dit is een samenvatting van het boek 'samen werken aan kwaliteit in zorg en welzijn' - A. Vyt.4 De samenvatting bevat 20 pagina's. Het is geschreven via het gebruik van de checklist van op Minerva. Per hoofdstuk die moet gekend zijn voor het examen staat eerst het doel beschreven zoals op de checklist met de paginanummers uit het boekje, daarna volgt de samenvatting van dit deel. Hopelijk zijn jullie hier veel mee, want deze samenvatting bespaart je uren leeswerk.

Voorbeeld 3 van de 20 pagina's
SAMENVATTING
€4,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
70
4
(0)
Verkoper
kinemt
Lid sinds 1 jaar geleden
4 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×