VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€9,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
19
0
(0)

Samenvatting: Eerstelijnszorg

Complete samenvatting van de leerstof binnen het domein eerstelijnszorg van de UCLL Leuven. Bevat: Neuman systems model, probleemtaken (1-2-3 en 4), gastro-entero (ziekteleer en voeding), evidence based nursing (EBN), chronische pijn, dialyse (hemo en peritoneale), de patiënt in de eerstelijnsgezondheidszorg (WGK), vaardigheden (alle theoretische kennis rond de vaardigheden de procedures zelf), sociale zekerheid (recht), e-health, health literacy en ethiek.

Voorbeeld 4 van de 159 pagina's
SAMENVATTING
€9,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
19
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
11 januari 2019
Aantal pagina's
159
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
ellenvandamme
Lid sinds 5 maanden geleden
10 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
0
0
1
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×