VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€7,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
26
1
(0)

Samenvatting: Moduleopdracht Bedrijfskundig informatiemanagement voor IT

In uw moduleopdracht formuleert u een verbetervoorstel, waarmee u aantoont een bijdrage te hebben geleverd aan business – IT Alignment. Uw moduleopdracht bouwt u systematisch op volgens de rode draad in de theorie: van omgeving naar strategie, van strategie naar operaties en tenslotte van strategie en operaties naar organisatiestructuur. Het is daarbij belangrijk dat u bij ieder onderdeel van uw opdracht gebruik maakt van modellen of methoden die in de theorie over dat onderdeel worden genoemd. Indien u werkzaam bent bij een grote organisatie mag u zich bij het uitvoeren van deze moduleopdracht beperken tot het organisatie-onderdeel (divisie, business-unit) waarbij u werkzaam bent.

Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
SAMENVATTING
€7,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
26
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
28 januari 2019
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2015/2016
Type
Samenvatting
Verkoper
ablankespoor
Lid sinds 2 jaar geleden
2 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×