Basic GIS (Geografisch Informatie Systeem) Summary - €3,49   In winkelwagen

Samenvatting

Basic GIS (Geografisch Informatie Systeem) Summary

Deze samenvatting is geschreven voor het GIS tentamen van de Diermanagement opleiding. Deze opleiding heeft een workbook waarin de basis van GIS wordt besproken. Een Engelse samenvatting over basis begrippen die gebruikt worden in GIS. Hieronder vallen begrippen zoals vector en raster data, analysis tools, geodatabase, arcGIS, conceptual model, metadata en data quality.

Voorbeeld 2 van de 7  pagina's

lizzy19defeijter

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

3,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen