Systematic review over het effect van sporten onder begeleiding op de psychische gezondheid van mensen met schizofrenie - €6,49   In winkelwagen

Essay

Systematic review over het effect van sporten onder begeleiding op de psychische gezondheid van mensen met schizofrenie

Dit document betreft een voor de opleiding HBO-verpleegkunde geschreven systematic review. Deze systematic review is geschreven voor het vak evidence based practice in het tweede jaar van de opleiding. Er zijn meerdere artikelen gezocht via PubMed en Google Scholar waarop deze review is gebaseerd. Al deze artikelen zijn uitgewerkt in een evidence tabel. Zoek je nog goede artikelen wat betreft dit onderwerp of een voorbeeld van een systematic review? Dan kan je wat hebben aan dit document!

Voorbeeld 2 van de 11  pagina's

jetske_veltman

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen