Samenvatting psychologische functieleer II - €7,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Psychologie bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Psychologie overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting psychologische functieleer II

Samenvatting psychologische functieleer II 2018-2019 Durk Talsma - H002117 Bevat alle hoorcolleges (inclusief gastcolleges) enkele voorbeeldvragen uit de lessen extra hoofdstukken die niet in het boek staan en in de les werden gegeven

Voorbeeld 4 van de 203  pagina's

TinnekeB

2  beoordelingen

Door: lienmartens • 2 weken geleden

Door: johannamacalik • 5 maanden geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

7,49  10x  verkocht
  • (2)
  Toevoegen