VERKOPEN
Zoeken
Opzoek naar meer samenvattingen om het vak MPNL-CEPROINT-11 te halen? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de MPNL-CEPROINT-11 overzichtspagina
ESSAY
€4,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
26
0
(0)

Project Introductieplan - Mora

Voor het vak Project Introductieplan was het de bedoeling om een nieuw product voor het merk Mora te introduceren. Voor dit project is ervoor gekozen om de Halal kroket in de markt te brengen. Wat opvalt is dat Mora niet alle mogelijke doelgroepen bereikt en daarmee is de potentiële doelgroep niet maximaal. Het doel in dit verslag is om mensen aan te spreken die om bepaalde redenen een Halal voorkeuren hebben wat betreft vlees. De hoofdvraag voor dit project luidt ‘Wat is een passend nieuw product voor MORA?’. Dit is een zeer goed uitgebreid document!!

Voorbeeld 1 van de 36 pagina's
ESSAY
€4,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
26
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
11 maart 2019
Aantal pagina's
36
Geschreven in
2015/2016
Type
Essay
Docent(en)
Onbekend
Cijfer
Onbekend
Verkoper
MyrtheBosboom
Lid sinds 3 jaar geleden
1 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×