VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€8,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
4
0
(0)

Samenvatting: Intergenerationele pedagogiek 2017-2018

De cursus vertrekt vanuit de vaststelling dat we vandaag een grondige transformatie van de moderne samenleving doormaken. In dit verband wordt door onderzoekers gewezen op processen zoals globalisering, individualisering, de-traditionalisering, de-politisering, multiculturalisering, e.d.m.. Deze processen tasten de moderne instellingen en structuren (zoals de staat, religieuze instellingen, de universiteit, het huwelijk, het onderwijs, het gezin, …) aan tot in hun kern: de funderende betekenis die deze instellingen en structuren hebben voor het individu en voor de samenleving lijkt door deze processen ondergraven te worden; of nog: onder invloed van genoemde processen vervullen deze instellingen en structuren niet langer hun 'instituerende' functie meer. Men spreekt in dit verband van een 'de-institutionalisering' van de moderne instellingen en structureren. ( aldus: Intergenerationele pedagogiek 2017-2018. Met als prof. S. Ramaekers. POC Master in de Pedagog. Wet. en Master in de Educatieve Studies en SLO Gedragswetenschappen

Voorbeeld 4 van de 118 pagina's
SAMENVATTING
€8,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
4
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Vakcode
Geupload op
13 maart 2019
Aantal pagina's
118
Geschreven in
2017/2018
Type
Samenvatting
Verkoper
anoukvanlier
Lid sinds 2 jaar geleden
0 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×