Samenvatting gezondheidspsychologie - €6,48   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting gezondheidspsychologie

VUB 1ste BACH: samenvatting van het boek, de slides en bijgevoegde begrippenlijst. Samenvatting voor het vak gezondheidspsychologie gedoceerd door Elke van Hoof (academiejaar 2018-2019). Alle hoofdstukken van het boek (1-17) zitten in deze samenvatting. Er werd gebruik gemaakt van de powerpoints, het handboek en notities uit de lessen. Bovendien werden de belangrijkste afbeeldingen vanuit het boek en een definitielijst toegevoegd voor een duidelijk overzicht. Er is een goede balans tussen tekst en bullet-points. Vanachter is mijn taak bijgevoegd waarop ik 100% behaalde, deze kan je gebruiken als voorbeeldtaak!

Laatste update van het document: 1 maand geleden

Voorbeeld 2 van de 181  pagina's

monasamenvattingen

14  beoordelingen

Door: charlottemassy • 6 dagen geleden

Door: suzannevanengelen2 • 1 week geleden

Door: ruben7542 • 2 weken geleden

Door: axellecorluy • 3 weken geleden

Door: sirinvrnnn • 1 maand geleden

Door: margotbuelinckx • 1 maand geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,48  48x  verkocht
  • (14)
  Kopen