Samenvatting strafprocesrecht - €11,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Strafprocesrecht bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Strafprocesrecht overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting strafprocesrecht

Dit is een samenvatting voor het vak ‘strafprocesrecht’ (academiejaar 2018-2019), gedoceerd door professor F. Deruyck, aan de Vrije Universiteit Brussel. Het betreft een samenvatting van het handboek, aangevuld met bijgeleverd addendum. Op het einde van elk hoofdstuk zijn ook examenvragen opgenomen, in totaal zijn dit er 60. Disclaimer: dit betreft een eigen verwerking van de opgegeven syllabus voor dit vak. Voor een beter prijsje mag u altijd een berichtje sturen.

Laatste update van het document: 10 maanden geleden

Voorbeeld 4 van de 162  pagina's

kimberlybaert

1  beoordeling

Door: farzanforoudi • 10 maanden geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

11,49  38x  verkocht
  • (1)
  Kopen