VERKOPEN
Zoeken
Study guide
€9,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
36
2
(0)

STATIONSPROEF: Skillslabo uitgewerkt met beelden en uitleg

Dit is het bestand dat ik gemaakt heb voor de stationsproef van 1e master in mei. Het bevat alle 4 de skillslabo => per skillslab zijn de te kunnen/te kennen vaardigheden opgesomd en vervolgens een voor een uitgewerkt. Dit samen met screenshots van de filmpjes die op Minerva op de leerpaden staan en met afbeeldingen ter verduidelijking. Veel tabellen om alles op een rijtje te zetten. De veel gemaakte fouten staan ook opgelijst in het document. Als er zaken zijn die belangrijk zijn om te kennen/kunnen die we voorgaande jaren gezien hebben, dan heb ik die er steeds bij vermeld.

Voorbeeld 4 van de 87 pagina's
Study guide
€9,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
36
2
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
4 mei 2019
Aantal pagina's
87
Geschreven in
2018/2019
Type
Study guide
Verkoper
BRONS  
ALD
Lid sinds 4 maanden geleden
33 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
4
0
0
0
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×