VERKOPEN
Zoeken
Antwoorden
€7,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
10
1
(0)

Cultuur 1.1

Antwoorden op examenvragen voor Cultuur 1.1. Antwoorden zijn volledig en beantwoorden de vraag. Duidelijk, volledig, grote slaagkans. 2 documenten waarvan 1 de vragen en antwoorden en de andere de genummerde afbeeldingen. LET OP : elk jaar zijn de bijna alle vragen hetzelfde op een paar 5tal na, dus kijk zeker na welke vragen jij hebt en leer niet blind weg de antwoorden zonder te weten of er een paar missen die voor jou van toepassing zijn!

Voorbeeld 4 van de 38 pagina's
Antwoorden
€7,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
10
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
17 mei 2019
Aantal pagina's
38
Geschreven in
2018/2019
Type
Antwoorden
Persoon
Onbekend
Verkoper
amberverwerft
Lid sinds 5 maanden geleden
1 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×