VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
28
1
(0)

Samenvatting Religie, zingeving en levensbeschouwing (RZL)

3e bachelor psychologie KUL: samenvatting van de slides, de te kennen delen van het boek 'Bijbel: een (g)oude(n) gids' en de extra hoofdstukken van prof Ellen Van Stichel. Enorm hoge score mee behaald! Delen die niet in de samenvatting zijn opgenomen: - Deel 3 hoofdstuk 3: Van mens tot mens, van mens tot God: de decaloog - Deel 3 hoofdstuk 4: Liefde met de L van : de laatste letter, het laatste woord? Delen die extra gekend waren (2018-2019): - Verschillende gezichten van armoede - Ruimte voor het onverwachte: wanneer het leven kwetst

Voorbeeld 4 van de 29 pagina's
SAMENVATTING
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
28
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Vakcode
Geupload op
22 mei 2019
Aantal pagina's
29
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
ZILVER  
jennifer3000
Lid sinds 6 maanden geleden
30 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
5
2
4
0
1

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×