Volledige samenvatting strafprocesrecht - €9,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Strafprocesrecht bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Strafprocesrecht overzichtspagina 

Samenvatting

Volledige samenvatting strafprocesrecht

Dit is een volledige samenvatting van het academiejaar '18-'19 van het vak 'Strafprocesrecht' gedoceerd door Prof. Filiep Deruyck. Deze samenvatting omvat ook het deel dat geacht is te kennen van vorige jaren (eerste 30 pagina's van de samenvatting). Daarnaast bevat ze ook alle wijzigingen van het addendum en de assisenprocedure. Ik heb ook mijn notities van in de les (extra voorbeelden verduidelijkingen) opgenomen in deze samenvatting. Ik behaalde 16/20 door het leren van enkel deze samenvatting. Veel succes!

Voorbeeld 4 van de 235  pagina's

rechtenstudentvub

1  beoordeling

Door: nathalieblomme • 2 weken geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

9,99  8x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen