VERKOPEN
Zoeken
Meer samenvattingen voor B-KUL-B3066O bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de B-KUL-B3066O overzichtspagina
SAMENVATTING
€3,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €6,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
19
0
(0)

Samenvatting KTH Hoofdstuk 7 Onderzoek van de Statiek

Handige samenvatting met notities uit les en afbeeldingen Met deze samenvatting behaalde ik een 17/20 Zie ook de samenvattingen van de andere hoofdstukken Prof. Dr. Kurt Claeys 1e jaar kiné semester 1 aan Katholieke Universiteit Leuven

Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
SAMENVATTING
€3,49
Ook beschikbaar in bundel v.a. €6,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
19
0
(0)
Document informatie
Verkoper
Liesbethc
Lid sinds 3 maanden geleden
2 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
1
0
0
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×