VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€6,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
17
1
(0)

Samenvatting Bedrijsmanagement

Deze samenvatting bevat alle hoofdstukken die gezien zijn in de cursus van bedrijfsmanagement. Het bevat onderstaande hoofdstukken: * Inleiding * Marktvormen * Direct Costing en het verkoop en productieplan - investeringsvraagstukken * Directe en Indirecte kosten * Inleiding in management van businessprocessen * Kosten en opbrengstberekening ter ondersteuning van beleidsbeslissingen * Project Management * Start-up een eigen onderneming Het is een zeer uitgebreide samenvatting en eigenlijk een alternatief voor de cursus. Alles staat er mooi in beschreven en je kan dus de grote hoeveelheid van slides links laten liggen en deze samenvatting leren. Ik heb enkel deze samenvatting geleerd en was er door ;)

Voorbeeld 4 van de 71 pagina's
SAMENVATTING
€6,49
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
17
1
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
11 juli 2019
Aantal pagina's
71
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
BRONS  
bert16
Lid sinds 1 jaar geleden
24 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
1
0
0
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×