Accounting samenvatting colleges 2018-2019 - €2,99   In winkelwagen

Samenvatting

Accounting samenvatting colleges 2018-2019

Nederlandse samenvatting van de colleges van Accounting gegeven aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De feedback lectures zijn niet meegenomen in deze samenvatting. Er zitten erg veel screenshots van voorbeelden in deze samenvatting, vandaar dat het zoveel pagina's zijn. Door deze samenvatting te leren heb ik het vak met een 8,5 afgesloten.

Voorbeeld 4 van de 62  pagina's

vanbeuningenbo

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99
  • (0)
  Toevoegen