VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€11,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
7
0
(0)

Samenvatting: Mensenrechten

Dit document omvat de lescommentaren en de powerpoints van de lessen mensenrechten aan de UGent, gedoceerd door Yves Haeck. Deze aangename professor heeft de neiging om een andere powerpoint online te zetten dan diegene die in de les gebruikt wordt. Deze online bevat echter minder informatie. In dit document vindt men echter wel al deze teksten, figuren en achtergrondcijfers terug. Al dit wordt ondersteund door figuren en verklarende schema's. Academiejaar: 2018 - 2019.

Voorbeeld 10 van de 134 pagina's
SAMENVATTING
€11,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
7
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Onderwerpen
Geupload op
11 september 2019
Aantal pagina's
134
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
ua-tew-ugent-rechten
Lid sinds 11 maanden geleden
0 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×